Caravan overzicht

Groningen

Chateau Le Car Trophee 380 1992

Met uitritsbare voortent.

€ 2.950

Maandprijs: Klik hier

Deze, bij ons ingeruilde Chateau, is in een nette staat. Ondanks de geringe opbouwlengte is dit toch een relatief ruime caravan. Aan de achterzijde vind u een treinzit met ruimte voor 4 personen en ernaast de toiletruimte met een thetford cassette-toilet. De keuken staat in het midden en kan eenvoudig vergroot worden door de kleppen uit te klappen. Voorin een vast bed die door de vorige eigenaar netjes is geplaatst maar alle originele delen zijn aanwezig om hier eventueel nog een ruime zitgroep van te maken. Een leuke en keurige caravan waar u de komende jaren nog veel plezier aan kunt beleven. Is dit iets voor u? Wij zien u dan graag in Groningen!

 

Heeft u interesse bij deze óf 1 van onze andere caravans, maar komt het financieel even niet uit of houdt u uw spaargeld liever nog even vast? Kijk dan eens vrijblijvend op www.caravandreams.nl of bel 076-5961133. Wellicht kunnen zij hierin iets voor u betekenen.

  • Er zijn geen accessoires beschikbaar
Merk: Chateau
Type: Le Car Trophee 380
Bouwjaar: 1992
Prijs: € 2.950
Conditie: Gebruikt
Filiaal: Groningen
Gewicht: 657
Max gewicht: 1000
Laadvermogen: 343
Kleur bekleding: Decoratie
Zitgroep: Treinzit
Keuken indeling: Middenkeuken
Toiletindeling: Hoek toilet
Slaapindeling: Dwars bed
Slaapplaats: 4
Breedte: 210
Lengte: 563

Onze teksten, specificatie's, afbeeldingen en prijzen zijn met zorg samengesteld, maar kunnen fouten bevatten. Aan het overzicht kunnen geen rechten worden ontleend

Terug naar boven