Caravan overzicht

Groningen

Kip Kompakt 37 EK 1997

Lichte caravan, met vast dak.

€ 5.250

Maandprijs: Klik hier

Bij ons ingeruild, deze leuke en nette Kip Kompakt . Door zijn geringe gewicht en formaat is dit een ideale caravan voor het toeren door de mooiste gebieden. Met name de geringe breedte maakt het eenvoudig om overal door te kunnen. Deze Kip is in een nette staat en is voorzien van een cassette-toilet, stabilisator, hordeur en combihorren voor alle ramen. Van de zitgroep kunt u 2 éénpersoons bedden maken of u kunt het als een ruim 2 persoons bed gebruiken. Nieuwsgierig geworden naar deze Kip caravan? Kom eens kijken bij Recreama Caravans in Groningen. De koffie of thee staat voor u klaar!

 

Heeft u interesse bij deze óf 1 van onze andere caravans, maar komt het financieel even niet uit of houdt u uw spaargeld liever nog even vast? Kijk dan eens vrijblijvend op www.caravandreams.nl of bel 076-5961133. Wellicht kunnen zij hierin iets voor u betekenen.

  • Er zijn geen accessoires beschikbaar
Merk: Kip
Type: Kompakt 37 EK
Bouwjaar: 1997
Prijs: € 5.250
Conditie: Gebruikt
Filiaal: Groningen
Gewicht: 635
Max gewicht: 900
Laadvermogen: 265
Kleur bekleding: Decoratie
Zitgroep: Standaard zit
Keuken indeling: Eindkeuken
Toiletindeling: Hoek toilet
Slaapindeling: Overig
Slaapplaats: 2
Breedte: 185
Lengte: 527

Onze teksten, specificatie's, afbeeldingen en prijzen zijn met zorg samengesteld, maar kunnen fouten bevatten. Aan het overzicht kunnen geen rechten worden ontleend

Terug naar boven