Laatste nieuws

Recreama Groningen

ACSI CampingCard 2019

Ze zijn weer binnen!

De kortingskaart van het laagseizoen Van ACSI. Nu binnen voor 2019! Tot snel, zodat u nu al de vakantieplannen voor 2019 kunt gaan maken.

ASCI CampingCard kortingsboek 2019 Recreama Caravans Groningen

CampingCard ACSI: Dé kortingskaart voor het laagseizoen
Tot 60% voordeel
CampingCard ACSI is een campinggids inclusief een kortingskaart waarmee u tot wel 60% goedkoper kampeert in het voor- en naseizoen. Op vertoon van een geldige CampingCard ACSI-kortingskaart bij een deelnemende camping kunt u met twee personen overnachten voor slechts € 12, € 14, € 16, € 18 of € 20 per nacht. Zo betaalt u altijd minder dan het laagste tarief dat de camping in het laagseizoen hanteert. De CampingCard ACSI-gids, de speciale CampingCard ACSI-app en deze website geven een overzicht van de deelnemende campings. Tevens wordt hier bij elke camping het geldende tarief aangegeven. Uw CampingCard ACSI is één kalenderjaar geldig.

Het kan echter nog goedkoper: in bepaalde periodes hanteren veel van de CampingCard ACSI-campings ook nog een extra korting.

Geaccepteerd op ruim 3.400 campings
In 2019 kunt u op ruim 3.400​ campings terecht, in 21 Europese landen. Alle campings zijn jaarlijks door ACSI geïnspecteerd. Alleen de meer dan 3.400 campings uit de CampingCard ACSI-gids 2018 nemen deel aan het kortingssysteem. ACSI inspecteert jaarlijks 9.900 campings en op ruim 3.400 daarvan accepteren in 2019 onze kortingskaart in het voor- en naseizoen.

Alle campings zijn net zo aantrekkelijk als in het hoogseizoen. Eigenaren garanderen dezelfde gastvrijheid en goede service. De belangrijkste voorzieningen zijn ook in het laagseizoen in orde; u betaalt alleen minder!

Kinderen gratis mee naar +650 campings
U kunt ook voordelig met uw kinderen of kleinkinderen (t/m 5 jaar) kamperen. Op deze website, in de gids en in de app vindt u de 657 campings waar (maximaal) 3 kinderen t/m 5 jaar inbegrepen zijn in het CampingCard ACSI-tarief! De campings zijn te herkennen aan het hiernaast afgebeelde logo.

Let op: als een camping dit symbool heeft, kan er wel toeristenbelasting gevraagd worden voor kinderen t/m 5 jaar, omdat de camping toeristenbelasting rechtstreeks aan de lokale overheid moet afstaan. Ook zaken als douchemuntjes zijn voor kinderen niet inbegrepen.

 

Terug naar boven