Sprite caravans

SPRITE CARAVANS BIJ RECREAMA

 
Sprite caravans zijn afkomstig uit de fabrieken van Engelands grootste producent van toercaravans: Swift Group Limited. Swift vervaardigt in haar 47 hectare grote productiefaciliteit, gevestigd in het Engelse Cottingham, caravans, campers en stacaravans onder de merknamen Swift, Sprite, Autocruise en Escape. De filosofie van de Swift Group is het vervaardigen van hooggekwalificeerde voertuigen, die door het gebruik van de beste materialen en modernste productiemethoden zorgen voor probleemloos genieten.
Bij de vervaardiging van de Sprite caravans staat veiligheid voorop. Alle Sprite modellen voldoen dan ook aan de strenge Europese veiligheidsnormen. Om absolute perfectie te garanderen worden alle caravans uitvoerig getest alvorens ze in productie gaan.

Een Sprite caravan is een moderne, maar tijdloze verschijning, die door de jaren heen zijn waarde onmiskenbaar aantoont en ook behoudt. Een hele geruststelling bij uw beslissing.

DOORZOEK OCCASIONS

tot
tot

SPRITE MODELLEN 2018

SPRITE BASECAMP 2018

De Sprite Basecamp: een caravan met een eigentijdse uitstraling. De nieuwe aerodynamische daklijn, ruige spoilers en het sportieve buitendesign geven het al aan: dit is een caravan voor de avonturier.

De caravan heeft de ruime toegangsdeur aan de achterzijde, waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld fietsen of surfboards mee nemen. Deze kunnen worden vastgezet aan de beugels tussen de opklapbare voorbanken. Het robuuste en functionele interieur sluit naadloos aan bij het avontuurlijke buitendesign. Dankzij de polyester buitenzijde kan de Basecamp tegen een stootje.

SPRITE ALPINE SPORT 2018

De Sprite Alpine Sport biedt alles wat een verwende kampeerder te wensen heeft.
Een prachtig design wat niet ten koste gaat van gebruiksgemak of comfort.
De Alpine Sport heeft kussens met binnenvering in elke zitgroep en de indelingen met een vast bed hebben daar een lattenbodem en koudschuimmatras. Er is voldoende licht en lucht via de vele spotjes en Heki dakluiken.
De keuken is ruim uitgerust met een 110 liter koelkast, een 3 pits gasstel en een groot ladeblok. Warm water via de 5 liter Truma boiler ontbreekt uiteraard niet.

SPRITE MONDIAL SE 2018

De Sprite Mondial SE serie bestaat uit vier indelingen met een uitgebreide standaarduitrusting, voorzien van alle luxe om uw vakantie tot een succes te maken. Het prachtige uiterlijk van de Mondial SE geeft de caravan een chique uitstraling. Het moderne interieur krijgt veel licht door de vele ramen en dakvensters en het grote panoramische dakraam.

De Sprite Mondial is Quality with Style!

SPRITE CRUZER SR 2018

De topserie van Sprite.

Voor het seizoen 2018 biedt de Cruzer SR een aantal noviteiten. Het buitendesign met de prachtige voor- en achterzijde geeft bij Sprite nog immer de trend aan. Polyester front, achterzijde, dak en zijwanden zorgen ervoor dat uw bezit lang mooi blijft.
De Cruzer SR heeft een vloer met een polyester onderplaat zodat uw caravan ook op onzichtbare plaatsen beschermd blijft. Ook bent u verzekerd van een lange levensduur door het Smart++ constructiesysteem. Hierdoor is uw nieuwe Cruzer zeer goed bestand tegen vocht.

Terug naar boven

Fysieke showroom gesloten t/m 9 februari

Vanwege de aangekondigde lockdown is onze fysieke showroom voorlopig gesloten tot 9 februari 2021. Onze digitale showroom is open! Mocht u meer willen weten over een caravan of iets anders, bel ons! Ons nummer is 050-5494273 of mail naar info@recreama.nl

Werkplaats is normaal geopend op afspraak

Halen en brengen van de caravan voor de werkplaats en afhalen onderdelen/ gasflessen kan doordeweeks tijdens onze openingstijden maar alleen op afspraak.