Swift Caravans

SWIFT CARAVAN: ENGELSE KLASSE!

Voel je vrij in de nieuwe Swift caravan! Met de deur aan de goede kant is deze Engelse caravan de ideale reisgenoot met Engelse stijl en klasse gecombineerd met het beste wat het vasteland te bieden heeft! Verkrijgbaar in 4 innovatieve indelingen!

De nieuw geïntroduceerde Swift caravan heeft indelingen voor 2 tot en met 4 personen. Met het panorama front en lichte interieur vormt hij een modern en mooi geheel. Natuurlijk ontbreken zaken als 3 voorramen, Engelse opbergkastjes bij de zit als mede de heerlijk zittende Engelse kussens niet. Deze reisgenoot kan meer dan u alleen 3 weken vergezellen in de vakantie. Ook in het voor- en naseizoen is hij door zijn isolatie en verwarming de ideale caravan om mee weg te gaan!

ZOEK IN ONS AANBOD

tot
tot

OFFICIEEL DEALER VAN:

SWIFT MODELLEN 2017

Swift mondial 2017

Mondial

De Swift Mondial serie bestaat dit seizoen uit vier indelingen en een uitgebreide standaarduitrusting, voorzien van alle luxe om uw vakantie tot een succes te maken. Het prachtige uiterlijk van de Mondial SE geeft de caravan een chique uitstraling. Het moderne interieur krijgt veel licht door de vele ramen en dakvensters en het grote panoramische dakraam.

De Swift Mondial verzekert u van vele jaren onbezorgd vakantieplezier door de Smart++-constructie volgens de laatste technologieën. Niet alleen de constructie in de caravan is gemaakt van kunststof (PU), ook de buitenzijde van de caravan is voorzien van een polyester front, achterzijde, dak en zijwanden. Zelfs de vloer van de caravan is geconstrueerd met een polyester bodemplaat. Hierdoor krijgt vocht nagenoeg geen kans meer op uw mooie bezit.

Swift geeft op de Mondial tot 10 jaar garantie op vochtinwerking.

De Swift Mondial is Quality with Style!

Swift Basecamp

Basecamp

Een caravan met een eigentijdse uitstraling. De nieuwe aerodynamische daklijn, ruige spoilers en het sportieve buitendesign geven het al aan: dit is een caravan voor de avonturier.
De caravan heeft de ruime toegangsdeur aan de achterzijde, waardoor het gemakkelijk is om bijvoorbeeld fietsen of surfboards mee nemen. Deze kunnen worden vastgezet aan de beugels tussen de opklapbare voorbanken. Het robuuste en functionele interieur sluit naadloos aan bij het avontuurlijke buitendesign. Dankzij de polyester buitenzijde kan de Basecamp tegen een stootje.

De Basecamp is gemaakt voor de caravanner die iets ander wil, zonder concessies te doen aan comfort. De uitrusting is ruim en de zitbanken zijn comfortabel.

Terug naar boven