Laatste nieuws

Recreama Groningen

CORONAVIRUS – 2e paasdag gesloten

Helaas hebben wij moeten besluiten om de tweede paasdag dit jaar te sluiten in verband met het coronavirus.

Door de verwachte drukte tijdens de tweede paasdag hebben wij helaas moeten beslissen de deuren te sluiten. Wij begrijpen dat nu nog meer mensen de lol en het plezier van kamperen willen ontdekken. Vakantie dichtbij huis lijkt dit jaar meer voorstelbaar dan andere jaren. Natuurlijk dan komt kamperen met tent, caravan, camper of vouwwagen voorbij. Met het ontdekken van deze mogelijkheden helpen wij u graag! Het is zelfs ons vak! Daarom gaat het ons ook aan het hart te moeten beslissen de deuren te sluiten in plaats ze wijd open te zetten voor u. Want u weet: u bent welkom bij ons!

Wij hopen op uw begrip om samen met iedereen het virus en de gevolgen zo veel mogelijk in te dammen tijdens deze intelligente lock-down.

“We zijn verder normaal open!”

Andere dagen, buiten de paasdagen om, zijn we gewoon open, dus ook goede vrijdag. Van 9.00 uur tot 18.00 uur door de weeks (ook op maandag) en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Onze actie met gratis Isabella luifel met lichtgewicht frame en zijwanden loopt nog gewoon door tot 1 juli 2020 en we hebben gezorgd dat wij nog normaal kunnen leveren ondanks dat diverse fabrikanten thans gesloten zijn.

Graag tot snel!

Terug naar boven