T@B caravan modellen 2020

De nieuwe modellen 2020 van TAB caravans.

Onze T@B caravan;

“wij maken wat goed is nog beter”

 


 

De F@N gemeenschap van onze eigenaardige T@B familie blijft maar groeien. De trend om ook alleen te gaan kamperen is duidelijk zichtbaar. En dat is ook goed. Daarbij toont de T@B zijn karakter. Hij is en blijft onuitwisbaar de cult-caravan en trekt alle aandacht naar zich toe.

 

T@B 400 TD - 2020

De T@B 400 TD komt in het nieuwe modeljaar met enkele significante verbeteringen welke afgelopen seizoen geïntroduceerd zijn! Om de levensduur en waardevastheid te beschermen is deze nu voorzien van een anti-kiep beugel, die het spontaan omklappen van het achterdeel moet voorkomen.

Het zitgedeelte voorin is opnieuw ontwikkeld. De aangepaste maatvoering van de tafel maakt de toegang tot de zitgroep makkelijker, vooral voor langere mensen. Daardoor zijn duidelijk veel ruimere zitplaatsen gecreëerd en dus ook meer zitcomfort. De voorheen gebruikte banaanvormige rugkussens zijn nu rechtvormig en door het vlakkere kussen van de rugleuning is het zitgedeelte duidelijk ruimer geworden. Bovendien verbetert de verlengde tafelsteun de indivduele instelhoogte van het tafelblad. De extra kussens om de zitgroep om te bouwen in een slaapplaats bevinden zich achter de rugleuning. Praktisch en erg aangenaam is de armleuning voorin.

De spoelbakdiepte is van 100 mm naar 180 mm verhoogd waardoor de functionaliteit duidelijk is verbeterd.
De voor de constructie benodigde combirollo wordt nu afgedekt door een sfeervolle vouwgordijn in een smaakvolle bekleding.

 

T@B 320 RS - 2020

Ook de T@B 320 RS is voorzien van zinvolle verbeteringen. In de zitgroep is tussen de rugleuning en de achterwand een praktische opslagruimte gerealiseerd. De lichtschakelaar voor de LED-verlichting is nu goed vanuit de deuropening bereikbaar. Een absolute verbetering is de aanpassing van een 15 liter naar een 45 liter vaste watertank voor vers water, die vanwege de constructie nu achterin geplaatst is. Dit standaard op de Off Road en een optie op de basic. Dit bied u meer kastruimte in de keuken en meer tegen gewicht voor een eventueel fietsenrek voorop. Deze functie wordt bij ons model 320 OFFROAD standaard toegepast en is een optie voor de ‘normale’ T@B 320 RS. Modeljaar 2020 wordt voor T@B met zes verschillende decoratiepakketten/ Cosy Home pakketten een echte „eye-catcher“ die verder nog voorzien zijn van zachte fleecedekens. Door deze verbeteringen zal het succesverhaal van T@B verder gaan.

Voor modeljaar 2020 zal Recreama Caravans Groningen de volgende T@B modellen 2020 hebben staan:

  • T@B 320 RS Basic
  • T@B 400 TD Basic

Let op, controleer altijd de aanwezigheid van deze modellen.

Terug naar boven