Laatste nieuws

Recreama Groningen

Truma Gasfilter

De oplossing bij het viezere wordende gas

Truma gasfilter in duopack
Voordeelprijs en blijvende prijsverlaging

 

Truma brengt vanaf januari 2017 een gasfilter-duopack tegen een voordeelprijs op de markt. Dit is bedoeld voor klanten met een gasdrukregelinstallatie voor 2 gasflessen, die twee gasfilters nodig hebben. Bovendien verlaagt de accessoirespecialist blijvend de prijzen voor het Truma gasfilter reservepatroon.

Effectieve bescherming
„Daarmee willen we een signaal afgeven dat het onderwerp schoon gas voor ons belangrijk is“, aldus Bernd Gerlach, hoofd European Retail Management. Het Truma gasfilter is in de camper of caravan onontbeerlijk. Het beschermt de gasinstallatie effectief tegen verontreinigd gas en scheidt 99% van de olieachtige deeltjes af die zich in het vloeibare gas kunnen bevinden. Zo zorgt het voor een lange levensduur van de gasinstallatie en alle gasapparatuur, zoals verwarming, koelkast of kooktoestel.

Eenvoudige montage
Truma geeft bij defecte regelaars, die zonder filter zijn gebruikt, geen garantie. „Het gaat hierbij niet om een materiaalfout en ook niet om een productiefout. Daarom is het des te belangrijker dat onze klanten het gasfilter gebruiken“, aldus Gerlach. Het filter laat zich eenvoudig tussen de drukregelaar en de gasslang monteren en is geschikt voor alle aan de wand gemonteerde gasdrukregelinstallaties en voor navulbare tank-gasflessen.

Regelmatige controle
Klanten dienen de gasfilterpatroon telkens bij het vervangen van de gasfles(sen) te controleren. Bevinden er zich afgedruppelde olieachtige resten, heldere vloeistoffen of witte kalkafzettingen op de patroon of in de filterschotel, dan is de patroon verzadigd en moet worden vervangen. Gemiddeld dienen kampeerders de patroon uiterlijk om de twee jaar te vervangen.

Terug naar boven

Fysieke showroom gesloten t/m 9 februari

Vanwege de aangekondigde lockdown is onze fysieke showroom voorlopig gesloten tot 9 februari 2021. Onze digitale showroom is open! Mocht u meer willen weten over een caravan of iets anders, bel ons! Ons nummer is 050-5494273 of mail naar info@recreama.nl

Werkplaats is normaal geopend op afspraak

Halen en brengen van de caravan voor de werkplaats en afhalen onderdelen/ gasflessen kan doordeweeks tijdens onze openingstijden maar alleen op afspraak.