Caravans

Onze caravan merken

Bij Recreama vindt u een breed aanbod caravans van verschillende merken. Naast ons uitgebreide aanbod caravan occasions, kunt u in onze showroom nieuwe modellen bekijken van vijf verschillende topmerken: KnausTabbertKabeT@B en Weinsberg. Ieder merk heeft haar eigen specifieke kenmerken. Welk merk past het beste bij u? We zetten al onze merken voor u op een rij.

Knaus Caravans

Dit populaire caravan merk bestaat al meer dan 50 jaar. Na zoveel jaar ervaring mag u dan ook de beste kwaliteit verwachten. Alle Knaus caravans zijn optimaal aerodynamisch. Dit ziet er niet alleen goed uit, maar bespaart u ook brandstof. Bij alle caravans van Knaus staan betrouwbaarheid, tijdloos design en duurzaamheid centraal.

Tabbert Caravans

Of u nu een caravan zoekt voor 2 of 6 personen, voor u is er een geschikte Tabbert caravan. Dit merk, dat in 1997 door Knaus is overgenomen, bieden we aan in veel verschillende uitvoeringen. Daarnaast heeft u oneindig veel mogelijkheden wat de inrichting betreft.

Kabe Caravans

Dit Scandinavische merk gaat net als Knaus al jaren mee en biedt gegarandeerd maximaal comfort tijdens uw vakantie. Kabe staat vooral bekend om haar innovativiteit, zeker als het gaat om ventilatie en verwarming.

T@B Caravans

De T@B, (TAB) is een compacte caravan die ook onder de Knaus groep valt. Met deze caravan kunt u compact met één of twee personen op pad. U heeft voor deze caravan geen E-rijbewijs nodig. Daarnaast is de T@B een lust voor het oog door haar unieke vorm en kleuren. Bent u van plan een kleine caravan te kopen? Dan is de T@B de perfecte keuze.

Weinsberg Caravans

Op zoek naar een ruime caravan, waarvan de ruimte optimaal benut wordt door de indeling en inrichting van de caravan? Dan zoekt u de Weinsberg ONE of TWO. Dit merk dat onder de Knaus groep valt heeft voor ieder wat wils, namelijk een moderne, klassieke en een meer extravagante uitvoering.

Caravan occasions

Liever een tweedehands caravan kopen? Bekijk ons aanbod caravan occasions online of op ons occasionsplein! U vindt hier tientallen caravans van verschillende merken en binnen verschillende prijsklassen. Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben de perfecte caravan voor u. De inkoop van tweedehands caravans verloop zorgvuldig, zodat u altijd verzekerd bent van topkwaliteit.

Back to top