Tabbert caravans

TABBERT CARAVANS BIJ RECREAMA

Voorproefje modeljaar 2020? Klik hier!

LEVEN EN STIJL PERFECT GECOMBINEERD

Klein, medium, groot? Voor twee, voor vier of voor zes? De beslissing voor een TABBERT staat en valt niet alleen met de grootte of het aantal vakantiegangers. Het is JA zeggen voor meer design, meer comfort, meer kwaliteit en meer in de praktijk bewezen functionaliteit, waardoor veeleisende campingfans zich een TABBERT aanschaffen. Vanzelfsprekend heeft elke afzonderlijke serie zijn eigen bijzondere sterke punten en interpreteert het exclusieve TABBERT handschrift op geheel eigen wijze. Dankzij de vele verschillende indelingen kan iedereen de perfecte TABBERT vinden. Welke is de juiste voor u?

DOORZOEK OCCASIONS

tot
tot

TABBERT MODELLEN 2019

TABBERT ROSSINI 2019. HET INSTAPMODEL VOOR WIE MEER WIL

Verheug u op de caravan ROSSINI van TABBERT. Uw nieuwe thuis in verre streken. Want het instapmodel in de TABBERT-wereld werd volledig aangepast. Niet alleen bij het chique, sportieve exterieurdesign, maar vooral ook binnenin werden talrijke verbeteringen voor uw woongevoel aangebracht.

Natuurlijk inclusief de uitgekiende veiligheidstechniek en de voor TABBERT-caravans typische, hoogwaardige meubelbouw. Naast de gezinsindelingen zijn ook voor alle andere kampeervrienden spannende variaties verkrijgbaar.

TABBERT DA VINCI 2019

GEZINSVAKANTIE MET THUISGEVOEL-BONUS
Spelen, zwemmen, wandelen, sightseeing, lezen, kampvuur – bij een campingvakantie is er voor iedereen in het gezin wel wat wils. Dat geldt ook voor de ruim uitgebouwde en met vele handige details uitgeruste DA VINCI serie, die met maar liefst vier gezinsvriendelijke indelingen voor max. acht personen verkrijgbaar is. En terwijl de kleintjes gewoon alleen genieten van de grote vrijheid buiten, biedt de DA VINCI de volwassenen de luxe van een stijlvolle retreat.

TABBERT DA VINCI FINEST EDITION 2019

GEZINSVRIEND MET MEERWAARDE
Een hoogtepunt voor het hele gezin: de DA VINCI als FINEST EDITION.

In deze speciale editie krijgen alle indelingen van deze caravan vanaf modeljaar 2019 een UPGRADE, die zich zeker kan laten zien. Verheug u bijvoorbeeld op het nieuwe TABBERT comfort-slaapsysteem met WaterGel-toplaag en de geliefde ambianceverlichting, die voor gezellige momenten en aangename dromen zorgt.

Andere extra’s zoals de slim ingebouwde hordeur en de LED-RV bewijzen dat het pakket FINEST EDITION perfect is afgestemd op de behoeften van veeleisende vakantiegangers.

En vanzelfsprekend is de gewichtsverhoging in de prijs inbegrepen. Ten slotte moet iedereen dat kunnen meenemen wat hij graag wil.

De DA VINCI FINEST EDITION – van kampeerders voor kampeerders!

TABBERT PEP 2019

COMPLEET ANDERS, EN NET ZO GOED.
Zomer, vrienden, zon en de vrijheid om zorgeloos eropuit te kunnen – dat is vakantie met PEP.

De temperamentvolle PEP heeft een nonchalante en kleurrijke uitstraling, maar is uiteraard van betrouwbare TABBERT kwaliteit. Want dit vlotte ‘kunstwerk’ is een samenspel van traditioneel handwerk en geavanceerde techniek. Ondanks de trendbewuste exterieurdesignvarianten MINT en RED is het dus de moeite waard om de vermoedelijk van de TABBERT-serie afwijkende caravan meer dan alleen oppervlakkig te bekijken. Want bij de PEP straalt ook ook het interieurdesign pure levensvreugde uit!

TABBERT VIVALDI 2019

WELKOM THUIS IN DE NIEUWE VIVALDI
De trendy loft-style voor onderweg – een must voor designliefhebbers die ook thuis geen compromissen accepteren.

Qua exterieur herinnert de nieuwe VIVALDI vanaf modeljaar 2019 aan het elegant sportieve design van zijn voorganger, hoewel er vele nieuwe details zijn. Zoals de vergrote ingangsdeur, zodat ook het in- en uitstappen met grote vakantiespullen geen probleem vormt.

Duidelijke lijnen, veel licht en een harmonische materiaalkeuze. Dankzij het moderne interieurdesign is de VIVALDI een lichte en vriendelijke welzijnsoase: stralend witte meubilairoppervlakken in hoogglans gecombineerd met lichte houtsoorten en opvallende accenten op werkbladen, vloeren en zijwanden weerspiegelen een absoluut moderne designtrend en herinneren aan de geliefde Baushaus-stijl

Talrijke highlights, zoals de van beide zijden te openen koelkast in de ingang, zorgen in de VIVALDI voor comfort waar niemand het vermoedt.

Verheug u op de nieuwe versie van de VIVALDI – dat is past perfect wonen!

TABBERT PUCCINI 2019

WARM AANBEVOLEN VOOR VEELEISENDE KAMPEERDERS
Met de TABBERT PUCCINI heten wij u welkom in de hogere klasse. Want naast zijn omvang en het geavanceerde design zijn kenners laaiend enthousiast over het gepatenteerde, ultra gedempte TABBERT dak en de hoogwaardig samengestelde, vloer van 47 mm dik. Bijzonder goed geïsoleerde ramen beschermen tegen kou en de centraal geplaatste verwarming zorgt voor een optimale verdeling van de warme lucht. Van tocht en condenswater heeft u geen last dankzij de uitgekiende binnenuitbouw en unieke ventilatietechniek.

Alles aan en in de PUCCINI is open en harmonieus en straalt kwaliteit uit. Het moderne interieurontwerp doet op vakkundig wijze recht aan de verschillende indelingsconcepten.

TABBERT CELLINI 2019

MEESTERWERK VAN EXCLUSIVITEIT, UITDRUKKING VAN PERSOONLIJKHEID
De sensatie van ruimte, de dynamiek van het reizen, het effect van innovatie en een groot gevoel van individualiteit – de exclusieve CELLINI verwoord alles waar het premiummerk TABBERT vandaag de dag voor staat. Het ongeëvenaarde exterieur, met zijn sterke op automotive gerichte vorm‐ en designtaal, voegt daarbij net zoveel aan het karakter toe als de unieke ruimtelijke ervaring van het interieur.

Ruimte, elegantie en kwaliteit tot in het kleinste detail kenmerken de stijl van deze topklasse caravan en benadrukken zijn tijdloze karakter en waarde.

TABBERT CELLINI SLIDE OUT 2019

RUIMTEWONDER VAN OVERTREFFENDE KLASSE
Een upgrade voor de CELLINI? Onmogelijk, tenzij men alle conventies doorbreekt en de grootte van het avantgarde- vlaggenschip uit de TABBERT vloot relativeert. In de CELLINI Slide-Out beleeft u daarom hoe relatieve ruimte verandert in absolute grootte. Geen andere caravan openbaart en combineert hoge ingenieurskunst en unieke sfeer zo expressief als deze TABBERT. Want in uitgeschoven stand beschikt deze fascinerende vakantiewoning maar liefst 19,5 m² leefruimte.

Terug naar boven