Tabbert caravans

TABBERT CARAVANS BIJ RECREAMA

LEVEN EN STIJL PERFECT GECOMBINEERD

Klein, medium, groot? Voor twee, voor vier of voor zes? De beslissing voor een TABBERT staat en valt niet alleen met de grootte of het aantal vakantiegangers. Het is JA zeggen voor meer design, meer comfort, meer kwaliteit en meer in de praktijk bewezen functionaliteit, waardoor veeleisende campingfans zich een TABBERT aanschaffen. Vanzelfsprekend heeft elke afzonderlijke serie zijn eigen bijzondere sterke punten en interpreteert het exclusieve TABBERT handschrift op geheel eigen wijze. Dankzij de vele verschillende indelingen kan iedereen de perfecte TABBERT vinden. Welke is de juiste voor u?

TABBERT MODELLEN 2022

TABBERT DA VINCI

GEZINSVAKANTIE MET THUISGEVOEL-BONUS

Spelen, zwemmen, wandelen, sightseeing, lezen, kampvuur – bij een campingvakantie is er voor iedereen in het gezin wel wat wils. Dat geldt ook voor de ruim uitgebouwde en met vele handige details uitgeruste DA VINCI serie, die met maar liefst vier gezinsvriendelijke indelingen voor max. acht personen verkrijgbaar is. En terwijl de kleintjes gewoon alleen genieten van de grote vrijheid buiten, biedt de DA VINCI de volwassenen de luxe van een stijlvolle retreat.

TABBERT ROSSINI

HET INSTAPMODEL VOOR WIE MEER WIL Verheug u op de caravan ROSSINI van TABBERT. Uw nieuwe thuis in verre streken. Want het instapmodel in de TABBERT-wereld werd volledig aangepast. Niet alleen bij het chique, sportieve exterieurdesign, maar vooral ook binnenin werden talrijke verbeteringen voor uw woongevoel aangebracht.

TABBERT BOOSTER

DE BESTSELLER DIE ALLES HEEFT Wees nooit meer met minder tevreden! Tenzij het om de beste uitrusting tegen de laagste prijs gaat. In de BOOSTER overtuigt de ROSSINI in elk opzicht met nog meer handige extra’s: nog ontspannender uitrusten dankzij het TABBERT comfortslaapsysteem, gezellige sfeerverlichting, tijd besparen dankzij het vulniveau. Zo krijgt u meer voor minder!

TABBERT VIVALDI

WELKOM THUIS IN DE NIEUWE VIVALDI De trendy loft-style voor onderweg – een must voor designliefhebbers die ook thuis geen compromissen accepteren. Verheug u op de nieuwe versie van de VIVALDI – dat is past perfect wonen!

TABBERT PUCCINI

WARM AANBEVOLEN VOOR VEELEISENDE KAMPEERDERS Met de TABBERT PUCCINI heten wij u welkom in de hogere klasse. Want naast zijn omvang en het geavanceerde design zijn kenners laaiend enthousiast over het gepatenteerde, ultra gedempte TABBERT dak en de hoogwaardig samengestelde, vloer van 47 mm dik. Bijzonder goed geïsoleerde ramen beschermen tegen kou en de centraal geplaatste verwarming zorgt voor een optimale verdeling van de warme lucht. Van tocht en condenswater heeft u geen last dankzij de uitgekiende binnenuitbouw en unieke ventilatietechniek.

TABBERT CELLINI

MEESTERWERK VAN EXCLUSIVITEIT, UITDRUKKING VAN PERSOONLIJKHEID De sensatie van ruimte, de dynamiek van het reizen, het effect van innovatie en een groot gevoel van individualiteit – de exclusieve CELLINI verwoord alles waar het premiummerk TABBERT vandaag de dag voor staat. Het ongeëvenaarde exterieur, met zijn sterke op automotive gerichte vorm‐ en designtaal, voegt daarbij net zoveel aan het karakter toe als de unieke ruimtelijke ervaring van het interieur.

TABBERT CELLINI SLIDE OUT

RUIMTEWONDER VAN OVERTREFFENDE KLASSE Een upgrade voor de CELLINI? Onmogelijk, tenzij men alle conventies doorbreekt en de grootte van het avantgarde- vlaggenschip uit de TABBERT vloot relativeert. In de CELLINI Slide-Out beleeft u daarom hoe relatieve ruimte verandert in absolute grootte. Geen andere caravan openbaart en combineert hoge ingenieurskunst en unieke sfeer zo expressief als deze TABBERT. Want in uitgeschoven stand beschikt deze fascinerende vakantiewoning maar liefst 19,5 m² leefruimte.
Back to top