Knaus caravans

KNAUS  CARAVANS BIJ RECREAMA

Voorproefje modeljaar 2020? Klik hier!

DE KORTSTE WEG NAAR VAKANTIE!

Bij ons staat iedere Knaus caravan in het middelpunt en zijn altijd twee zaken van belang: functie en design. Elke detail moet perfect functioneren en daarbij een uitstekende uitstraling hebben. Een uitstekend ontwerp wordt op de voet gevolgd door een ingenieuze functie in een Knaus caravan.

Als wij een noviteit construeren, mag u er zeker van zijn dat aan alles is gedacht op gebied van gewicht, stabiliteit, af‐ en verwerking en uiteraard uiterlijk. Al onze modellen worden ontworpen en vormgegeven met een automotiv‐gedachte en aerodynamische geoptimaliseerd. Dat ziet er niet alleen goed uit, maar zo helpen we ook brandstof te besparen en het milieu te beschermen. Alles in het teken van duurzaamheid, tijdloos design en betrouwbaarheid. En dat staat voor iedere Knaus caravan.

DOORZOEK OCCASIONS

tot
tot

KNAUS MODELLEN 2018

KNAUS SUDWIND 2018

Al meer dan 50 jaar staat de KNAUS SÜDWIND voor echt vakmanschap. Massieve aluminiumprofielen en geïntegreerde meubels met optimale ventilatie zorgen voor een ongekende waarde. Wat valt er dan nog te verbeteren? Eigenlijk niets. Maar toch hebben we het gedaan, wat niet eenvoudig was. Met de nieuwe vloer in verfijnde Yacht‐optiek en het lichte, warme houtdecor is de nieuwe SÜDWIND de mooiste die er is.

KNAUS SPORT 2018

Romantische avond voor twee, of een actieve vakantie aan zee met de hele familie. De KNAUS SPORT is gewoon een toegevoegde waarde. Met de ontwikkeling van deze serie is aan alles gedacht om het maximale te bereiken. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Met zijn lichtgewicht ontwerp, biedt hij bij elke lengte veel ruimte voor laadvermogen, wat de SPORT uitermate geschikt maakt ook voor lichtere trekauto’s. Kortom, een veelzijdige instapserie voor elke vorm van vakantie.

KNAUS DESEO 2018

Vorig jaar zomer hebben wij met de TRAVELINO voor furore gezorgd – nu zetten we met de nieuwe DESEO de volgende stap: Onze laadmeester met de achter achterklep werd compleet nieuw ontwikkeld, waarbij ook de revolutionaire genen van THE MISSION werden toegepast.

Dankzij de modernste FibreFrame‐technologie zijn wij erin geslaagd de DESEO nog flexibeler en ruimer te maken. De variabele ruimte‐indeling en toekomstgerichte constructie zorgen daarbij voor de perfecte balans tussen gebruiks‐ en woonruimte, zodat zelfs twee volwaardige motorfietsen kunnen worden getransporteerd. Op de bestemming verandert de DESEO dan in een volledig uitgeruste, comfortabele caravan. Zeer handig, nietwaar?

KNAUS SPORT & FUN 2018

Onze dynamische lifestyle‐bagagekampioen combineert het beste van twee werelden. Progressief design en ongelooflijk veel ruimte voor veel actie. Achterklep omhoog, fietsen erin, kampeerspullen in het enorme bagageluik aan de voorzijde en daar gaat u. Waar ook naartoe en zolang u wilt. De SPORT&FUN is de extreemsporter onder de caravans.

KNAUS TRAVELINO 2018

De KNAUS TRAVELINO toont aan, dat een goed idee niet zomaar oplost. Waar een wil is is een weg. En de wil van het KNAUS team is onwrikbaar. Net zoals het bijzonder lichtgewicht FibreFrame, de dynamische PowerAxle chassis en ultrasone technologie*. Wij hebben voor een visie, ontworpen in concept, geconstrueerd en geconcretiseerd. Het resultaat is een compleet nieuwe bouwwijze waarmee we beginnen aan een nieuw tijdperk in de caravanbranche. Als visie in productie gaat, worden zijn alle ogen gericht op de nieuwe revolutie. En dit is nog maar het begin.

Terug naar boven