KNAUS  CARAVANS BIJ RECREAMA

DE KORTSTE WEG NAAR VAKANTIE! Bij ons staat iedere Knaus caravan in het middelpunt en zijn altijd twee zaken van belang: functie en design. Elke detail moet perfect functioneren en daarbij een uitstekende uitstraling hebben. Een uitstekend ontwerp wordt op de voet gevolgd door een ingenieuze functie in een Knaus caravan. Als wij een noviteit construeren, mag u er zeker van zijn dat aan alles is gedacht op gebied van gewicht, stabiliteit, af‐ en verwerking en uiteraard uiterlijk. Al onze modellen worden ontworpen en vormgegeven met een automotiv‐gedachte en aerodynamische geoptimaliseerd. Dat ziet er niet alleen goed uit, maar zo helpen we ook brandstof te besparen en het milieu te beschermen. Alles in het teken van duurzaamheid, tijdloos design en betrouwbaarheid. En dat staat voor iedere Knaus caravan.

KNAUS MODELLEN 2022

KNAUS SUDWIND

Al 60 staat de KNAUS SÜDWIND voor echt vakmanschap. Massieve aluminiumprofielen en geïntegreerde meubels met optimale ventilatie zorgen voor een ongekende waarde. Wat valt er dan nog te verbeteren? Eigenlijk niets. Maar toch hebben we het gedaan, wat niet eenvoudig was. Met de nieuwe vloer in verfijnde Yacht‐optiek en het lichte, warme houtdecor is de nieuwe SÜDWIND de mooiste die er is.

KNAUS SPORT

Romantische avond voor twee, of een actieve vakantie aan zee met de hele familie. De KNAUS SPORT is gewoon een toegevoegde waarde. Met de ontwikkeling van deze serie is aan alles gedacht om het maximale te bereiken. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Met zijn lichtgewicht ontwerp, biedt hij bij elke lengte veel ruimte voor laadvermogen, wat de SPORT uitermate geschikt maakt ook voor lichtere trekauto’s. Kortom, een veelzijdige instapserie voor elke vorm van vakantie.

KNAUS DESEO

Vorig jaar zomer hebben wij met de TRAVELINO voor furore gezorgd – nu zetten we met de nieuwe DESEO de volgende stap: Onze laadmeester met de achter achterklep werd compleet nieuw ontwikkeld, waarbij ook de revolutionaire genen van THE MISSION werden toegepast.

Dankzij de modernste FibreFrame‐technologie zijn wij erin geslaagd de DESEO nog flexibeler en ruimer te maken. De variabele ruimte‐indeling en toekomstgerichte constructie zorgen daarbij voor de perfecte balans tussen gebruiks‐ en woonruimte, zodat zelfs twee volwaardige motorfietsen kunnen worden getransporteerd. Op de bestemming verandert de DESEO dan in een volledig uitgeruste, comfortabele caravan. Zeer handig, nietwaar?

KNAUS SPORT & FUN

Onze dynamische lifestyle‐bagagekampioen combineert het beste van twee werelden. Progressief design en ongelooflijk veel ruimte voor veel actie. Achterklep omhoog, fietsen erin, kampeerspullen in het enorme bagageluik aan de voorzijde en daar gaat u. Waar ook naartoe en zolang u wilt. De SPORT&FUN is de extreemsporter onder de caravans.

KNAUS SUDWIND 60 YEARS

Al 60 staat de KNAUS SÜDWIND voor echt vakmanschap. Massieve aluminiumprofielen en geïntegreerde meubels met optimale ventilatie zorgen voor een ongekende waarde. Wat valt er dan nog te verbeteren? Eigenlijk niets. Maar toch hebben we het gedaan, wat niet eenvoudig was. Met de nieuwe vloer in verfijnde Yacht‐optiek en het lichte, warme houtdecor is de nieuwe SÜDWIND 60 YEARS de mooiste die er is.

KNAUS SPORT E.POWER SELECTION

Klassieke vakantie met de technologie van morgen. Voor beginnende caravanners en seizoensgebonden vakantiegangers bieden de 10 gasloze E.POWER SELECTION indelingen een aantrekkelijk alternatief. Naast minder onderhoud, meer veiligheid en maximale intuïtieve bedienbaarheid abiedt dit speciale model nog tal van aantrekkelijke extra’s.

KNAUS SPORT & FUN
BLACK SELECTION

Onze dynamische lifestyle‐bagagekampioen combineert het beste van twee werelden. Progressief design en ongelooflijk veel ruimte voor veel actie. Achterklep omhoog, fietsen erin, kampeerspullen in het enorme bagageluik aan de voorzijde en daar gaat u. Waar ook naartoe en zolang u wilt. De SPORT&FUN BLACK SELECTION is de extreemsporter onder de caravans.

Back to top