Verhuur

Caravan huren?

 

“Is caravan kamperen ook iets voor u? Ga eerst een caravan huren! Dan kunt u met het hele gezin genieten van een mooie moderne caravan van Recreama Caravans Groningen!”

verhuur-caravan-camping

WIJ BIEDEN:

- Een zorgeloze caravanvakantie.
- Uitstekende service.
- Reisadvies gegrond op internationale caravan ervaring.
- BOVAG gekeurde caravans.
- De mogelijkheid bij ons een annuleringsverzekering af te sluiten.
- Gedetailleerde schriftelijke instructies.

ALLE CARAVANS INCLUSIEF:

- Volledig uitritsbare caravan voortent, ook als luifel te gebruiken
- Cassettetoilet met vloeistoffen*
- Reservewiel met krik
- 2 gasflessen 5 kg*
- Goedgekeurd disselslot + 20 meter kabel met Frans verloop.
- Casco caravan verzekering met € 500,- eigen risico.

* Verbruik wordt verrekend met borg.

Download onze verhuurvoorwaarden (PDF) voor het huren van een caravan
Download onze verhuurfolder (PDF) voor het huren van een caravan

Voor u een nieuwe of gebruikte caravan wilt aanschaffen bij Recreama Caravans Groningen kunt u er over denken eerst een caravan te huren. Recreama Caravans doet naast verkoop, onderhoud en schadeherstel aan caravans ook aan verhuur van toercaravans. Deze caravans zijn BOVAG onderhouden en gekeurd en voorzien van de nodige accessoires om uw caravan vakantie onvergetelijk te maken. Als u een caravan huurt is het verstandig een annuleringsverzekering af te sluiten zodat u niet voor de huurkosten komt te staan als uw caravan vakantie helaas niet kan doorgaan. Naast een annuleringsverzekering is ook een pechhulp verzekering met aanhangwagen supplement. Bijvoorbeeld van de ANWB. Mocht na de vakantie de gehuurde caravan zo goed bevallen dan is het overnemen van deze caravan een van de mogelijkheden. Direct na uw vakantie met de huurcaravan is het intressant voor u, als u een caravan wilt aanschaffen, dit gelijk te doen. We kunnen dan een deel van huurprijs van de caravan verrekenen met de door u aan te schaffen caravan.

Graag vertellen wij u meer over het huren van een caravan, graag tot ziens bij ons op het bedrijf voor een vrijblijvend gesprek. Bellen of mailen mag natuurlijk ook!

Terug naar boven