Werkplaats

Werkplaats Groningen

In onze goed geoutilleerde werkplaats worden alle voorkomende werkzaamheden aan alle merken uitgevoerd.

Voor onderhoud, schadeherstel en expertise staat Recreama Campers & Caravans met al haar vakmanschap voor U klaar. Onze zeer moderne werkplaats is uitgerust met de nieuwste apparatuur en bemand met ervaren monteurs.
Daar krijgt uw caravan de aandacht die hij verdiend en u bent verzekerd van een zorgeloze vakantie.

Wij raden u aan om de caravan elke 2 jaar een Bovag-beurt te geven en in het tussenliggende jaar een kleine (onderstel) beurt te laten uitvoeren. Stilstand is bij een caravan achteruitgang. De vitale delen (remmen, schokdempers, gasinstallatie, banden) kunnen verslechteren, zonder dat u iets merkt. Daarom is een tweejaarlijkse BOVAG onderhoudsbeurt geen overbodige luxe. Aan de hand van een lijst met vaststaande punten keuren wij uw caravan en verzorgen ook het onderhoud. Reparaties voeren we altijd in overleg met u uit. Wij letten ook altijd op de staat van uw banden. Wist u dat banden meer te lijden hebben van stilstaan dan van het rijden? De ANWB adviseert dan ook de banden om de 6 jaar te vervangen. Bij ons wordt aan alle merken caravans onderhoud gepleegd. U hebt hierbij de keuze uit een grote (BOVAG) beurt of een kleine beurt.

Wij zijn in het inbouwen van alle soorten accessoires

U kunt uw caravan met diverse accessoires laten uitbreiden.
Onze ervaren medewerkers zijn gespecialiseerd in de inbouw van accessoires zoals radio/CD spelers, digitale satelietontvangers, datatag, de Caravanmover, aircosystemen, omnistoreluifels, verwarmingssystemen, boilers, fietsendragers, enz.

Openingstijden werkplaats

Openingstijden werkplaats
Maandag: 7:30 - 16:30
Dinsdag: 7:30 - 16:30
Woensdag: 7:30 - 16:30
Donderdag: 7:30 - 16:30
Vrijdag: 7:30 - 16:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Back to top