Weinsberg caravans

WEINSBERG CARAVANS BIJ RECREAMA

 

VERSTAND MEETS STYLE

Wie een WEINSBERG‐caravan zoekt, moet een moeilijke keuze maken: want de CaraOne en de CaraCito zijn uitstekende caravans, waarin al onze beste eigenschappen zijn verenigd. Ze zijn geweldig uitgerust, hoogwaardig afgewerkt en bieden een prijs‐kwaliteitverhouding als geen ander. Welke je kiest, is ook een kwestie van smaak. Moderne klassieker of extravagante styler? Wij denken: je zult gewoon de beste kiezen!

WEINSBERG MODELLEN

2022

WEINSBERG CARA ONE

Uw vakantie begint nu Met uw nieuwe CaraOne bent u perfect voorbereid op uw volgende kampeeravontuur. Want dankzij de uitstekende roleigenschappen en de voortreffelijke aerodynamica heeft de CaraOne een perfecte wegligging. En eenmaal op de plaats van bestemming laat hij zien wat hij allemaal in huis heeft. Fantastische afmetingen zorgen voor de beste ruimteverdeling en de omvangrijke uitrusting maakt het kamperen in de CaraOne tot een lieve lust. En, heeft u al zin om op avontuur te gaan? Pak dan snel wat kleren in, roep wat vrienden bij elkaar, koppel de CaraOne aan en vertrekken maar!

WEINSBERG CARACITO

Ontdek de eerste consequent elektrische caravan Consequent anders, consequent modern, consequent elektrisch! De nieuwe CaraCito houdt van simpel. Daarom gaat het om volledig elektrische apparatuur en airconditioning. Het is gereduceerd tot de essentie en heeft alles wat je nodig hebt voor je reiservaring. Dat is een jonge vakantie met comfort zoals thuis.

WEINSGBERG CARA ONE ICE

Caravan voor alle seizoenen De vier seizoenen caravan CoraOne [ICE] is jouw prijs‐prestatie kampioen met een omvangrijke standaard uitrusting. Dankzij zijn bijzondere isolering, de exclusieve vloerverwarming en zijn buitengewone ventilatie systeem zorgt hij altijd voor een aangenaam woonklimaat – het maakt niet uit of dat in de met sneeuw bedekte bergen is of hoog zomer is aan het mediterrane strand.

WEINSBERG CARAONE EDITION HOT

Heet hangijzer! Bij de designer onder de caravans is werkelijk alles HOT. Met zijn karakteristieke look en omvangrijke uitrusting komt hij met een onverslaanbare prijsprestatieverhouding aangerold.
Back to top