Caravan Satelliet Schotels

Koop uw schotelantenne bij Recreama Caravans

Wilt u tijdens vakantie graag de Nederlandse TV kijken dan zal een satelliet schotel voor u een uitkomst kunnen zijn. Deze kunt u natuurlijk los naast de caravan zetten en zelf afstellen. Dit systeem is natuurlijk het goedkoopste en het leukste voor uw buren op de camping. Echt gemak begint pas als dat zoeken automatisch gaat. Wij bieden 2 systemen automatische satelliet schotels, de losse zelfzoekende schotel en de vast op het dak gemonteerde zelfzoekende schotel. Gezien de maatvoering van de losse schotel is de schotel wat kleiner en u moet dan ook dichter bij huis blijven als u televisie zou willen kijken.

Past op mijn caravan een automatische zelfzoekende satellietschotel?

De meeste caravans (zoals Hobby, Fendt, Knaus en Dethleffs) hebben tegenwoordig verlijmde dakplaat op de caravan zitten, hierop is het geen probleem een zelfzoekende schotel te monteren. Voor enkele types en modellen moet een aanpassing gemaakt worden om de satellietschotel te monteren maar ook dat kunnen wij voor u doen!

Welk type schotel moet ik nemen?

Belangrijk is u de vraag te stellen wat van uw caravan verlangt. Als u zich die vraag gesteld heeft helpen wij u graag met het kieze van de juiste satellietschotel voor uw caravan en uw gebruik.

Duurt het monteren lang van de satellietschotel?

Nee, binnen een dag monteren wij elektronica en eventuele schotel op het dak van uw caravan (bij een losse zelfzoekende satellietschotel wordt de schotel los meegeleverd) . Maar wij maken er geen haast klus van maar monteren de elektronica zoals u van ons mag verwachten. Storingen die ontstaan door foutieve of snelle montage heeft u dus niet.

Wat heb ik verder nog nodig om de satellietschotel te gebruiken?

In basis leveren wij schotel werkend op mits niet anders afgesproken. Het aan te bevelen de schotel op een accu aan te sluiten of een speciale voeding. Onze voorkeur heeft het dat wij de schotel monteren zodat wij zeker weten dat hij werkt op het moment dat de caravan bij ons de werkplaats verlaat. In overleg met u leveren wij ook eventueel de televisie, receiver en CI module wel moet u in alle gevallen een abonnement afsluiten bij Canal Digitaal en de nieuwkomer in de markt Joyne.

Voor meer informatie over de aanbieders van digitale televisie klik op Canal Digitaal of Joyne.

Back to top