KABE  CARAVANS BIJ RECREAMA


DE GROOTSTE IN SCANDINAVIË

Begin jaren zestig begon KABE in Tenhult in de Zweedse provincie Småland met de fabricage van caravans. De ontwikkeling van de KABE caravans wordt gekenmerkt door visie, nieuwe ideeën en het vermogen om deze in praktijk te brengen. Onze ambitie om het verblijf in de caravan comfortabeler en aangenamer te maken, heeft geleid tot een aantal unieke oplossingen – niet in de laatste plaats op het gebied van belangrijke functies zoals verwarming en ventilatie. Wij overdrijven niet als we stellen dat KABE caravans al een halve eeuw vooroploopt in de ontwikkeling van caravans, en in deze geest zullen we verder gaan. Ons unieke systeem van vloerverwarming en onze zelf ontwikkelde kunststof balken met ingegoten luchtkanalen zijn slechts enkele van onze uitvindingen waarvoor octrooi is aangevraagd

 

KABE MODELLEN 2020

KABE CLASSIC

INSTAPMODEL MET ALLE KWALITEITEN VAN KABE Een modelserie met een wat minder uitgebreide uitrustingslijst en wat minder keuze, maar met de hoge KABE-kwaliteit over de hele linie. Daar valt niet aan te tornen.

KABE EDELSTENEN

COMFORTABEL ZONDER FRANJE Onze bestverkopende serie voor wie hoge eisen stelt aan basisuitrusting en comfort. Een ruime of een compacte caravan? Flexibele inrichting of een extra lichte constructie? Wat ook de smaak en behoeften zijn van uw gezin, er is altijd een Edelsteen die erop kan worden afgestemd.

KABE ROYAL

NIETS MINDER DAN TOPKLASSE Bij onze Royal is de luxueuze uitrusting standaard. Een caravan voor wie prijs stelt op de meest geavanceerde techniek en geen genoegen neemt met minder dan topklasse. Hier treft u alle uitrusting aan die de Edelsteen -serie kenmerkt, plus nog veel meer. Zo is het KABE Smart-D elektriciteitssysteem nu standaard in alle Royal-modellen.

KABE HACIENDA

EXTRA GROOT, PUUR COMFORT In de KABE Hacienda hebben wij een hoog uitrus¬tingsniveau gecombineerd met heel veel ruimte. Een woning die zich gemakkelijk laat verplaatsen en met comfort van de allerhoogste kwaliteit. Dezelfde uitrusting als in onze Royal-serie.

KABE IMPERIAL

ALS ALLEEN HET ALLER-BESTE GOED GENOEG IS De Imperial-serie bestaat uit een juwelencollectie in het absolute premiumsegment van de caravanmarkt. Zijn exclusiviteit straalt al af van het exterieur, glad en hoog-glanzend met een driedimen-sionale decoratie. Inwendig is de standaard van een luxueus niveau.
Back to top