Koop uw caravanmover bij Recreama Caravans

Wilt u uw caravan moeiteloos manoeuvreren? Recreama heeft de oplossing met de caravanmover! Wij bieden caravan movers aan in diverse prijsklassen!

Past onder uw caravan een caravan mover?

Bijna onder iedere caravan past zonder aanpassingen een caravanmover. Voor enkele types en modellen moet een aanpassing gemaakt worden om de caravan mover te monteren maar ook dat kunnen wij voor u doen!

Welke caravan mover moet ik nemen?

Belangrijk is u de vraag te stellen wat van uw caravan verlangt. Als u zich die vraag gesteld heeft helpen wij u graag met het kieze van de juiste caravanmover voor uw caravan en uw gebruik.

Duurt het monteren lang van de caravan mover?

Nee, binnen een dag zit de caravan mover onder uw caravan. Maar wij maken er geen haast klus van maar monteren de mover zoals u van ons mag verwachten. Storingen die ontstaan door foutieve of snelle montage heeft u dus niet.

Wat heb ik verder nog nodig om de caravanmover te gebruiken?

In basis leveren wij alleen een complete set, dus geen lage vanaf prijs maar een totaal prijs zodat u weet waar u aan toe bent. Elke set bevat de caravan mover, accu, acculader, 230v stopcontact voor de acculader en montage incl. montage materiaal.

Back to top