Goedkope caravans regio Groningen

Goedkope caravans regio Groningen

Waar vindt u een ruim aanbod in betrouwbare, goedkope BOVAG occasions? Bent u op zoek naar een nieuwe occasion of wilt u uw huidige caravan inruilen of verkopen? Recreama is al meer dan 40 jaar een begrip in Groningen voor nieuwe en gebruikte toercaravans. Om alle caravans perfect op te kunnen stellen hebben wij een totale oppervlakte van 6.000 m² showroom, occasion plein en kampeershop.

Uw caravan occasion aanbieden of verkopen tegen concurrerende prijzen?

Recreama Caravans beschikt over deskundige inkoop specialisten welke een zeer concurrerende bieding op uw caravan in Groningen kunnen doen.
U kunt uw caravan op verschillende manieren aanbieden. U kunt ons via de telefoon bereiken maar ook vanuit uw luie stoel in provincie Groningen via www.caravaninkoper.nl

Uw caravan aanbieden

Recreama heeft een ruim aanbod aan occasions. Als Knaus en Kabe dealer natuurlijk veel keuze in Kabe en Knaus occasions. Verder proberen wij altijd een ruim aanbod te hebben aan Hobby, Fendt, Dethleffs, Adria, TEC, LMC, Solifer, Polar, Swift, Elddis, Hylander, Sprite, Kip, Homecar, Chateau, Delta, Beyerland, HomeStar, Caravelair, Steckeman, Eriba, Eifelland, Cabby, Burstner, Avento, Vimara en Wilk occasions. Recreama Caravans in Groningen is lid van de BOVAG. We rekenen afleveringskosten op gebruikte caravans. Daarvoor krijgt de caravan een grote BOVAG onderhoudsbeurt en als het aanschafbedrag van de caravan boven de € 3500,- ligt, 1 jaar BOVAG garantie.

Bekijk onze goedkope, gebruikte occasions

Hoe u de beste indruk krijgt van onze goedkope caravan occasions? Door onze showroom in Groningen te bezoeken. Wij begrijpen dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om naar Groningen te komen. Daarom kunt u onze tweedehands occasions ook online bekijken vanuit de provincie Groningen.

Naast Groningen bieden wij o.a. de mogelijkheid om vanuit de volgende plaatsen onze betaalbare caravan occasions te bekijken: 

Marum – Emmen – Hoogeveen – Leeuwarden – Zuidbroek – Stadskanaal –Leek – Veenwouden – Buitenpost – Nieuwehorne – Dedemsvaart – Tzummarum – Nieuwleusen – Beilen – Veendam – Bergum – Smilde – Irnsum – Dronrijp – Grootegast – Giethoorn – Westereen – Zwaagwesteinde– Hattem – Heerhugowaard – Drachten – Wolvega – Gieten – Hollandscheveld – Steenwijk – Emmeloord –Hoevelaken – Rosmalen – Rucphen – Hapert – Nieuw-weerdinge – Oude-pekela – Winkel – Hillegom –Delft – Heinenoord – Woerden – Leersum – Meerkerk – Zuiddorpe – Roosendaal – Westerhoven – Asten –Assen – Bakel – Duiven – Borculo – Coevorden – Zoetermeer – Tubbergen – Drachten – Heerenveen – Groningen
Back to top