Weinsberg caravan modellen 2020

Nieuwe modellen Weinsberg Caravans 2020

Weinsberg caravans maken van het vieren van vakantie een unieke ervaring. Dankzij alle gemakken waarvan een Weinsberg caravan is voorzien, weet je zeker dat je heerlijk uitgerust terugkomt van een vakantie. Ook in het jaar 2020 is Weinsberg weer met diverse modellen gekomen, die we bij Recreama Caravans Groningen graag aan u willen voorstellen.


Voordelen nieuwe Weinsberg caravan

Het aanschaffen van één van de 2020 modellen van Weinsberg kent veel verschillende voordelen. Zo profiteert u zowel bij de CaraOne als de CataTwo van complete LED-verlichting en zijramen van polyplastic. Andere voordelen zijn onder meer:

 • Meer stabiliteit door 5-gaats velgen
 • Optioneel: neuswiel met kogeldrukmeter
 • Deurgreep met opbergvak
 • Vergrendeling met aanduiding

Nieuwe modellen Weinsberg Caravans 2020

Voor in 2020 zijn verschillende nieuwe modellen van Weinsberg bij ons te zien. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

Caraone390 QD

De Weinsberg CaraOne 390 QD is één van de voordeligste caravans op de markt. Dat doet echter niet af aan de uitstekende kwaliteit van deze caravan. De Weinsberg caravans worden namelijk gebouwd in de Knaus fabriek, waarbij gebruik gemaakt kan worden van de kennis en knowhow van dit beroemde merk in de caravanwereld. De CaraOne is standaard uitgerust met een hagelbestendig dak en tien jaar vochtgarantie. Benieuwd welke uitrustingen de Caraone390 QD nog meer heeft? Bekijk dan gauw de productpagina.

Caraone390 PUH

De CaraOne 390 PUH is prachtig ingedeeld met de ruime keuken in het front met een hoge koelkast en een prachtig panoramaraam. Verder is deze caravan uitgerust met een toiletruimte in het midden en een royale zitgroep achterin, waarboven zich het hefbed bevindt. De indeling van de CaraOne390 PUH zorgt ervoor dat het plaatsbiedt aan maar liefst vier personen. Meer informatie over de CaraOne390 is hier te vinden.

CaraTwo 390 QD “Edition HOT” – 2020

Ook de nieuwe CaraTwo 390 QD van Weinsberg is bij ons binnen. Dit product wordt benoemd als de “hot edition” en dat is niet zonder reden. Buiten het fantastische uiterlijk, is deze caravan ook uitgerust met een groot aantal gebruiksmakkelijke factoren. Zo is de caravan voorzien van een lhagelbestendig dak, hordeur en een disselafdekking. Ook zijn een boiler, stabilisator, 45 liter watertank en lichtmetalen velgen inbegrepen. Bent u enthousiast geworden over deze editie? Bekijk dan gauw meer informatie over de CaraTwo 390 QD “Edition Hot”.

CaraTwo 450 FU “Edition HOT” – 2020

De CaraTwo 450 FU “Edition Hot” heft een fanstastische indeling, met achterin de caravan een ruime rondzit. In het midden bevindt zich het keukenblok, met voldoende opbergruimte en voorin een comfortabel liggend bed. Naar wat voor soort Weinsberg caravan u ook op zoek bent, met één van de varianten voor dit jaar weet u zeker dat u geniet van optimaal comfort tijdens de vakantie.

Eigenschappen Weinsberg caravan

Een Weinsberg caravan heeft verschillende eigenschappen. Bij het aanschaffen van een Weinsberg caravan bent u er in ieder geval van verzekerd dat er op een fantastische manier invulling is gegeven aan de ruimte van de caravan. De Weinsberg caravans beschikken allemaal over een fantastische uitstraling en een optimaal comfort. De details die door Weinsberg toe worden gevoegd aan de caravans, maken ze helemaal af.

Zo kunt u bij de nieuwe modellen van 2020 weer genieten van een strakke buitenzijde en een erg chique ogende caravan. Het nieuwe meubilair aan de binnenkant van de caravan ziet er prachtig uit en is helemaal in lijn met de rest van de caravan. Door de ‘oude’ eigenschappen te combineren met de uitrustingen van de modellen van dit jaar, zijn deze caravans wederom uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie.

Nieuwe bekledingen

De caravans zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Voor de CaraOne zijn voor 2020 een viertal nieuwe bekledingen. Bekijk hieronder welke kleur goed kan passen bij de inrichting van jouw CaraOne editie van Weinsberg.

Bekleiding Weinsberg - 2020

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De modellen van Weinsberg voor het jaar van 2020 zijn, zoals we gewend zijn van dit merk, weer van de hoogste kwaliteit. Dit, gecombineerd met de scherpe prijzen, zorgt voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij de Weinsberg modellen weet u zeker dat u gedurende lange tijd heerlijk kunt genieten van uw vakanties en de trip daarnaartoe.

Leverbare caravanmodellen

Bent u op zoek naar een bepaald type Weinsberg? Grote kans dat Recreama Caravans Groningen deze aan u kan leveren. Voor veel van de verschillende Weinsberg modellen kunt u bij ons terecht. De volgende Weinsberg modellen zijn leverbaar:

 • Weinsberg CaraOne 390 QD – 2020
 • Weinsberg CaraOne 400 LK – 2020
 • Weinsberg CaraOne 420 QD – 2020
 • Weinsberg CaraOne 450 FU – 2020
 • Weinsberg CaraOne 480 EU – 2020
 • Weinsberg CaraOne 480 QDK – 2020
 • Weinsberg CaraOne 500 FDK – 2020
 • Weinsberg CaraOne 500 XU – 2020
 • Weinsberg CaraOne EDITION ICE 740 UDF – 2020
 • Weinsberg CaraOne EDITION ICE 740 UWF – 2020
 • Weinsberg CaraTwo 390 QD – 2020
 • Weinsberg CaraTwo 390 QD Hot Edtion – 2020
 • Weinsberg CaraTwo 400 LK – 2020
 • Weinsberg CaraTwo 450 FU – 2020
 • Weinsberg CaraTwo 450 FU Hot Edition – 2020
 • Weinsberg CaraTwo 500 QDK – 2020

Recreama Caravans Groningen: uw Weinsberg dealer

Al gedurende veertig jaar leveren wij in Groningen en omstreken verschillende nieuwe en gebruikte caravans. Mede door de nieuwe Weinsberg modellen heeft u ook in 2020 weer ontzettend veel keuze op het gebied van caravans. Daarom zien we u graag terug in de showroom, zodat we u uitgebreid kunnen adviseren over de keuze voor een caravan.

Neem gerust contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een Weinsberg caravan? Neem dan contact met ons op! Ook wanneer u nog vragen heeft over één van de modellen, staan onze medewerkers voor u klaar. Samen met u gaan we graag op zoek naar de meest geschikte variant, zodat u heerlijk en onbezorgd met uw familie op vakantie kunt gaan.

Terug naar boven