7 t/m 12 juni KnausTabbert open Dealerdagen

Vanaf maandag 7 tot en met zaterdag 12 juni wordt door Knaus, Tabbert, Weinsberg en T@B het startschot gegeven voor het nieuwe modeljaar 2022!

Eerder dan u gewend bent starten wij met de verkoop voor komend jaar. Door de trend de die laatste jaren al was ingezet heeft de Corona pandemie gezorgd dat deze trend in een versnelling kwam! Daar zijn wij natuurlijk blij mee dat meer mensen onze liefde van kamperen willen proberen en uiteindelijk gaan waarderen! Dit geeft natuurlijk extra uitdagingen in de hele keten van productie en toeleveringen van caravans, campers en aanverwante artikelen. Wij helpen u graag mee om binnen deze uitdagingen uw perfecte kampeer vakantie te realiseren. Zo hebben wij weer ruim ingekocht bij Knaus, Tabbert, Weinsberg en T@B zodat wij ondanks dat de fabrieken reeds uitverkocht zijn wij goed kunnen leveren voor modeljaar 2022.

Kom langs of maakt een afspraak voor telefonische overleg / videocall. Wij staan graag voor u klaar. Uiteraard ook na 13 juni maar als u het nu al weet wat u wilt kunt u profiteren van de acties zoals die speciaal voor de KnausTabbert Open Dealer samen gesteld!

Back to top