Nieuws

Caravans en Campers Groningen

Zoals als het lijkt heeft de mondkapjes plicht niet gedaan wat gehoopt werd. Wij gaan vanavond kijken naar de persconferentie en zullen morgen in overleg met de Bovag kijken hoe wij onze dienstverlening nog zo goed mogelijk op pijl kunnen houden! Tot morgen!

Tijdens en tussen de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden:

Wij zijn gesloten van 24 december t/m 1 januari

Fijne feestdagen!

levertijden Knaus Tabbert Weinsberg

Ruim ingekocht dus alles nog te leveren.
Wij kunnen uit voorraad en nog te bestellen caravanmodellen 2021 leveren van Knaus, Tabbert en Weinsberg caravans!

Doréma kampeer 3 daagse

11, 12 en 13 juni 2020
De kampeer 3-daagse!

 

De plek om je voor te bereiden op de vakantie!

 

Doréma organiseert in samenwerking met De Waard en Alpenkreuzer een 3-daags evenement. Hier hebben wij mooie aanbiedingen op opruimingsmodellen en onze voortenten uit de nieuwe collectie.

 

Onze opruimingsmodellen hebben kortingen die oplopen tot maar liefst 75% !

 

Mocht je nu willen kiezen uit een voortent van onze huidige collectie dan krijg je 10% extra korting op onze actieprijs uit de catalogus.

De actie op nieuwe modellen van Doréma is ook geldig bij Recreama Caravans Groningen!

Klik hier voor actiemodellen Doréma.

Op dit moment is er een landelijke telefoonstoring bij Vodafone. Ons excuses voor het ongemak. De e-mail werk wel, en daarop zullen wij u zo snel mogelijk beantwoorden. Het adres is info@recreama.nl

 

Maandag 2e pinksterdag zijn wij geopend!
Van 11.00 uur tot 17.00 uur zien wij u graag in onze showroom!
Tot dan!

Donderdag 21 mei 2020, Hemelvaartsdag, zijn wij gesloten. Vrijdag en zaterdag zijn wij normaal geopend!

De anderhalvemetersamenleving houdt Nederland de komende maanden nog in z’n greep, maar voorzichtig beginnen we ook na te denken over de zomervakantie. Vliegvakanties en luxe cruises kunnen nog niet vanwege Code Oranje en voor trips naar Spanje of Italië staat lang niet iedereen te trappelen. Het alternatief: kamperen in eigen land! En dat kun je zo luxe maken als je zelf wilt.

Nederland kent naar schatting al zo’n 3,5 miljoen kampeerders, maar daar komen er de komende maanden nog wel wat bij. Dat is de verwachting van Hans Louwers, woordvoerder van de branchevereniging KCI (Kampeer & Caravan Industrie) waarin fabrikanten en importeurs van tenten, vouwwagens, caravans, campers en kampeeraccessoires zijn verenigd. “Vrijwel alle campings zijn weer open en kamperen in Nederland is veilig”, stelt Louwers, “Je gaat op pad met je eigen spullen en je hebt alles zelf aan boord. Premier Rutte zei het duidelijk aan het slot van de persconferentie, “voor verre reizen geldt [...]

5 mei 2020 - Vandaag 5 mei zijn wij geopend. Graag nodigen wij u uit om langs te komen want zeker in de huidige tijd biedt kamperen als enige vakantie nog de vrijheid in tijden van corona. Wij zien u graag.
Tweede paas gesloten ivm coronavirus
Terug naar boven