Nieuws

Caravans en Campers Groningen

6 t/m 10 oktober. Kamperen is de laatste jaren helemaal HOT! Door corona zelfs rood gloeiend! Gelukkig kunnen we dit jaar weer naar beursen en is ook de kampeer en caravan jaarbeurs er weer! Dit jaar van woensdag 6 oktober t/m zondag 10 oktober.

Door de grote vraag en veel nieuws op caravan gebied staan er bij de meeste dealers nog niet veel caravans om te zien, dat is op de kampeer en caravan jaarbeurs wel anders! KnausTabbert neemt dit jaar 86 voertuigen mee om te laten zien! Wij zijn met 3 personen alle dagen aanwezig op de stand van Knaus, Tabbert, Weinsberg en T@B.

Graag zien wij u daar.

Van 17 september tot en met 19 september is er weer een occasionshow / nieuwe modellen show in de TT Hal in Assen.
Ondanks de grote vraag en drukte zijn ook wij vertegenwoordig op deze beurs. Met minder caravans dan anders maar ja wat je niet hebt kun je niet meenemen!

De openingstijden zijn van vrijdag t/m zondag:
Vrijdag: 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: 10.00 – 17.00 uur

Graag tot dan en anders graag tot ziens in ons bedrijf!

Van zaterdag 28 augustus tot en met zondag 5 september zijn wij te vinden op de op de grootste kampeerbeurs van Europa! De Caravan Salon in Düsseldorf. Namens Recreama Caravans zal Frank Folkersma de Kabe caravans vertegenwoordigen en Floris de Boer zal de Knaus (Tabbert en Weinsberg) vertegenwoordigen. U bent van harte welkom op onze stands in hal 1 en 9!

Defecte fornuizen mogen niet worden gebruikt!
Dometic Germany Holding GmbH informeert haar klanten momenteel via haar website dat er gaslekken kunnen optreden in bepaalde modellen van de kookplaten die zij levert.
Volgens onze huidige stand van kennis, treft deze terugroepactie voertuigen van modeljaar 2021 die wij vanaf oktober 2020 door KnausTabbert geproduceerd zijn en die één van de volgende fornuizen hebben:

Gaslekkage kan zich voordoen ondanks dat de onderdelen tijdens de productie een gastest.
met goed gevolg hebben ondergaan. Ook voor de aflevering van de caravan is een gastest met goed gevolg uitgevoerd.
De reden hiervoor is dat lekkage vaak na verloop van tijd ontstaan.
Hierom mogen per direct geen fornuizen meer worden gebruikt die niet volgens de door Dometic verstrekte testprocedure gecontroleerd en gerepareerd zijn. Dit geldt voor alle zekerheid voor alle door Knaus geproduceerde voertuigen modeljaar 2021.
Als u rechtstreeks contact met [...]

Vanaf maandag 7 tot en met zaterdag 12 juni wordt door Knaus, Tabbert, Weinsberg en T@B het startschot gegeven voor het nieuwe modeljaar 2022!

Eerder dan u gewend bent starten wij met de verkoop voor komend jaar. Door de trend de die laatste jaren al was ingezet heeft de Corona pandemie gezorgd dat deze trend in een versnelling kwam! Daar zijn wij natuurlijk blij mee dat meer mensen onze liefde van kamperen willen proberen en uiteindelijk gaan waarderen! Dit geeft natuurlijk extra uitdagingen in de hele keten van productie en toeleveringen van caravans, campers en aanverwante artikelen. Wij helpen u graag mee om binnen deze uitdagingen uw perfecte kampeer vakantie te realiseren. Zo hebben wij weer ruim ingekocht bij Knaus, Tabbert, Weinsberg en T@B zodat wij ondanks dat de fabrieken reeds uitverkocht zijn wij goed kunnen leveren voor modeljaar 2022.

Kom langs of maakt een afspraak voor telefonische overleg / videocall. Wij staan graag voor [...]

Koningsdag gesloten

Dinsdag 27 april gesloten ivm Koningsdag

Dinsdag 27 april gesloten in verband met Koningsdag 2021.

Woensdag 28 april zijn wij weer normaal geopend.

Op maandag 29 maart 2021 wordt een software update uitgevoerd op de Smart D Remote server.

Wij verwachten dat deze onderhoudswerkzaamheden de hele dag zullen duren en daarom zal deze tijd het Smart D Remote systeem niet beschikbaar zijn.

Uiterlijk 30 maart 2021 kan zoals gebruikelijk het systeem weer worden gebruikt.

We zijn op afspraak open!

Boek nu uw afspraak op https://afspraak.recreama.com/

We zijn weer open op afspraak! Via onze speciale website https://afspraak.recreama.com/ maakt u zo een afspraak. Telefonisch mag natuurlijk ook op 050-5494273.

De werkplaats is normaal geopend. Maak wel een op tijd een afspraak want veel mensen willen dit jaar eerder met de caravan weg!

Graag tot snel!

 

Zoals als het lijkt heeft de mondkapjes plicht niet gedaan wat gehoopt werd. Wij gaan vanavond kijken naar de persconferentie en zullen morgen in overleg met de Bovag kijken hoe wij onze dienstverlening nog zo goed mogelijk op pijl kunnen houden! Tot morgen!

Tijdens en tussen de feestdagen hebben wij aangepaste openingstijden:

Wij zijn gesloten van 24 december t/m 1 januari

Fijne feestdagen!

Back to top