Nieuws

Caravans en Campers Groningen

Vanaf aanstaande vrijdag staat Recreama Caravans Groningen op de Caravan Camper Wereld in Assen. Met een ruime keuze aan gebruikte caravans en de premiere van de Weinsberg CaraTwo [HOT] 390 QD! Als eerste beurs in Europa te zien op de Caravan Camper Wereld in Assen.

Recreama Caravans Groningen staat op de Caravan Camper Wereld in Assen van 13 t/m 15 september 2019 in de TT hal Assen.Recreama Caravans Groningen staat ook op de camper caravan wereld in Assen.

Vanaf maandag 9 september zijn wij druk bezig met de opbouw dus bepaalde occasions zouden niet te zien kunnen zijn op ons op het bedrijf. Als u de moeite wilt nemen ons te bellen als u een bepaald model wilt komen bekijken weten wij zeker dat u niet voor niets komt.

Vandaag zijn de 3 modellen van de Tabbert BOOSTER binnengekomen! Wilt u uw vakantie een BOOST geven? Met 1 van de 3 indelingen die de BOOSTER kent zal dat zeker lukken!

De Booster komt met 3 indelingen!

  • Tabbert BOOSTER 450 TD
  • Tabbert BOOSTER 490 TD
  • Tabbert BOOSTER 540 E

 

Download HIER de flyer!

Van zaterdag 31 augustus tot en met zondag 8 september is het weer de beurt aan de Caravan Salon van Düsseldorf om het publiek te laten genieten van al het nieuws wat de kampeerindustrie voor het jaar 2020 voor u in petto heeft.
31-8, 1-9, 2-9, 7-9 en 8-9 zal Frank Folkersma namens Recreama de Kabe caravans vertegenwoordigen. U bent van harte welkom op onze stand in hal 9

Tijdens de school vakantie is een deel van de zuidelijke rondweg van Groningen gestremd. Tussen het Julianaplein en afslag Hoogezand is de weg dicht.

Als u vanaf Drachten of Assen naar ons toe wil is het verstandig de Noordelijke Rondweg te nemen. U rijdt dan langs Martiniplaza, Oude suikerunie/ Meubelboulevard Hoendiep langs Vinkhuizen naar het Noordelijke deel van de rondweg langs het Zernike Complex. U moet dan niet de N46 (Eemshavenweg) op maar afslaan richting Hoogezand. U rijdt dan langs Kardinge Sport complex en als u over het Eemskanaal komt kunt u afslag Driebond nemen. Dan bent u bij ons op het industrieterrein. Terug gaat makkelijker want die kant op is niet gestremd.

Knaus Travelino 400 QL 2019 nu bij Recreama Caravans Groningen

De Knaus Travelino is nu te zien bij ons! Deze lichtgewicht caravan voor 4 personen is door zijn totaal nieuwe bouwwijze maar 750 kg leeg!

KNAUS TRAVELINO Onze innovator

De KNAUS TRAVELINO toont aan, dat een goed idee niet zomaar oplost. Waar een wil is is een weg. En de wil van het KNAUS team is onwrikbaar. Net zoals het bijzonder lichtgewicht FibreFrame, de dynamische PowerAxle chassis en ultrasone technologie*. Wij hebben een visie, ontworpen in concept, geconstrueerd en geconcretiseerd. Het resultaat is een compleet nieuwe bouwwijze waarmee we beginnen aan een nieuw tijdperk in de caravanbranche. Als visie in productie gaat, zijn alle ogen gericht op de nieuwe revolutie. En dit is nog maar het begin.

  • UltraLight: 750 kg leeggewicht
  • FibreFrame: modernste frametechnologie
  • PowerAxle: extreem lichte chassistechnologie
  • RevolutionCube: EPP‐meubelbouwtechnologie
  • U‐SonicBonded: Ultrasone verbindingstechnologie

meer informatie via deze link

paasshow Recreama Caravans Groningen 22 april 2019

Vrijdag 19, zaterdag 20 en maandag 2e paasdag zijn wij geopend!

Van 11.00 uur tot 17.00 uur zien wij u graag op onze paasshow!

Tot dan!

Telefoonstoring voorbij!

Weer telefonisch bereikbaar!
telefoonstoring Recreama Caravans

Update! We zijn weer telefonisch bereikbaar!

 

Telefoonstoring! Helaas hebben wij op dit moment een telefoonstoring. U kunt ons wel mailen via info@recreama.nl

Wij hopen snel weer bereikbaar te zijn!

Terug naar boven