Nieuws

Caravans en Campers Groningen

Kom tijdens deze dagen de nieuwste modellen van Kabe, Knaus, Weinsberg, Tabbert en T@B bewonderen in onze showroom. In een feestelijke sfeer kunt u zorgeloos genieten van de geserveerde drankjes en hapjes in combinatie met een flinke dosis vakantie voorpret.

Openingstijden:
Donderdag 23 januari van 9.00 tot 17.00
Vrijdag 24 januari van 9.00 tot 17.00
Zaterdag 25 januari van 10.00 tot 17.00
Zondag 26 januari van 11.00 tot 17.00 (Koopzondag)
Maandag 27 januari van 9.00 tot 17.00
Dinsdag 28 januari van 9.00 tot 17.00

 

kerstsluiting 2019

De dagen worden langer, de Sint rijdt alweer met zijn schimmel over daken. Dan weet je het, de tijd voor winterkamperen breekt aan!

Als je dan s’morgens opstaat en de Sky radio aanzet en wordt alweer ruim kerstmuziek gespeeld ontkom je niet aan het kerst gevoel! De sneeuw lacht je alweer toe! Doordat onze vestiging in Coevorden (Eurotrek Campers) ook een Outdoor winkel heeft (Petstra Kampeer en Ski) met grote ski afdeling kunt u raden hoe wij de sneeuw gaan verkennen…

Vanaf zaterdag 21 december zijn wij dan ook tot en met nieuwjaarsdag gesloten en hopen zo met een mooie afsluiting het nieuwe jaar in de glijden! Dat hopen wij ook voor u! Graag wensen wij u veel gezondheid en kampeervreugde voor 2020.

Tot en met vrijdag 20 december 2019 staat wij natuurlijk voor u klaar en na de kerstsluiting donderdag 2 januari staan we fris en uitgerust voor u klaar!

Profiteer van de aantrekkelijke aanbiedingen tijdens de Kampeer & Caravanshow bij Recreama in Groningen
Laat u volledig informeren terwijl u geniet van een kopje koffie met iets lekkers.

Vrijdag 18 oktober 09:00 – 18:00
Zaterdag 19 oktober 10:00 – 17:00
Zondag 20 oktober 11:00 17:00

Kampeer en Caravan Jaarbeurs beleeft vanaf vandaag woensdag 9 oktober haar 55e editie! Ook Recreama Caravans is aanwezig om bezoekers te informeren over de nieuwste trends op het gebied van caravans. Onze verkopers staan tussen de nieuwe 2020 modellen en vertellen je er alles over! Je komt onze verkopers tegen bij onze merken: ⤵️

Frank Folkersma ➡️ KABE
Hendrik Hund ➡️ KNAUS
Floris de Boer ➡️ TABBERT
Sjoerd Slagter ➡️ WEINSBERG

Vanaf aanstaande vrijdag staat Recreama Caravans Groningen op de Caravan Camper Wereld in Assen. Met een ruime keuze aan gebruikte caravans en de premiere van de Weinsberg CaraTwo [HOT] 390 QD! Als eerste beurs in Europa te zien op de Caravan Camper Wereld in Assen.

Recreama Caravans Groningen staat op de Caravan Camper Wereld in Assen van 13 t/m 15 september 2019 in de TT hal Assen.Recreama Caravans Groningen staat ook op de camper caravan wereld in Assen.

Vanaf maandag 9 september zijn wij druk bezig met de opbouw dus bepaalde occasions zouden niet te zien kunnen zijn op ons op het bedrijf. Als u de moeite wilt nemen ons te bellen als u een bepaald model wilt komen bekijken weten wij zeker dat u niet voor niets komt.

Vandaag zijn de 3 modellen van de Tabbert BOOSTER binnengekomen! Wilt u uw vakantie een BOOST geven? Met 1 van de 3 indelingen die de BOOSTER kent zal dat zeker lukken!

De Booster komt met 3 indelingen!

  • Tabbert BOOSTER 450 TD
  • Tabbert BOOSTER 490 TD
  • Tabbert BOOSTER 540 E

 

Download HIER de flyer!

Van zaterdag 31 augustus tot en met zondag 8 september is het weer de beurt aan de Caravan Salon van Düsseldorf om het publiek te laten genieten van al het nieuws wat de kampeerindustrie voor het jaar 2020 voor u in petto heeft.
31-8, 1-9, 2-9, 7-9 en 8-9 zal Frank Folkersma namens Recreama de Kabe caravans vertegenwoordigen. U bent van harte welkom op onze stand in hal 9

Tijdens de school vakantie is een deel van de zuidelijke rondweg van Groningen gestremd. Tussen het Julianaplein en afslag Hoogezand is de weg dicht.

Als u vanaf Drachten of Assen naar ons toe wil is het verstandig de Noordelijke Rondweg te nemen. U rijdt dan langs Martiniplaza, Oude suikerunie/ Meubelboulevard Hoendiep langs Vinkhuizen naar het Noordelijke deel van de rondweg langs het Zernike Complex. U moet dan niet de N46 (Eemshavenweg) op maar afslaan richting Hoogezand. U rijdt dan langs Kardinge Sport complex en als u over het Eemskanaal komt kunt u afslag Driebond nemen. Dan bent u bij ons op het industrieterrein. Terug gaat makkelijker want die kant op is niet gestremd.

Terug naar boven