Nieuws

Caravans en Campers Groningen

Doréma kampeer 3 daagse

11, 12 en 13 juni 2020
De kampeer 3-daagse!

 

De plek om je voor te bereiden op de vakantie!

 

Doréma organiseert in samenwerking met De Waard en Alpenkreuzer een 3-daags evenement. Hier hebben wij mooie aanbiedingen op opruimingsmodellen en onze voortenten uit de nieuwe collectie.

 

Onze opruimingsmodellen hebben kortingen die oplopen tot maar liefst 75% !

 

Mocht je nu willen kiezen uit een voortent van onze huidige collectie dan krijg je 10% extra korting op onze actieprijs uit de catalogus.

De actie op nieuwe modellen van Doréma is ook geldig bij Recreama Caravans Groningen!

Klik hier voor actiemodellen Doréma.

Op dit moment is er een landelijke telefoonstoring bij Vodafone. Ons excuses voor het ongemak. De e-mail werk wel, en daarop zullen wij u zo snel mogelijk beantwoorden. Het adres is info@recreama.nl

 

Maandag 2e pinksterdag zijn wij geopend!
Van 11.00 uur tot 17.00 uur zien wij u graag in onze showroom!
Tot dan!

Donderdag 21 mei 2020, Hemelvaartsdag, zijn wij gesloten. Vrijdag en zaterdag zijn wij normaal geopend!

De anderhalvemetersamenleving houdt Nederland de komende maanden nog in z’n greep, maar voorzichtig beginnen we ook na te denken over de zomervakantie. Vliegvakanties en luxe cruises kunnen nog niet vanwege Code Oranje en voor trips naar Spanje of Italië staat lang niet iedereen te trappelen. Het alternatief: kamperen in eigen land! En dat kun je zo luxe maken als je zelf wilt.

Nederland kent naar schatting al zo’n 3,5 miljoen kampeerders, maar daar komen er de komende maanden nog wel wat bij. Dat is de verwachting van Hans Louwers, woordvoerder van de branchevereniging KCI (Kampeer & Caravan Industrie) waarin fabrikanten en importeurs van tenten, vouwwagens, caravans, campers en kampeeraccessoires zijn verenigd. “Vrijwel alle campings zijn weer open en kamperen in Nederland is veilig”, stelt Louwers, “Je gaat op pad met je eigen spullen en je hebt alles zelf aan boord. Premier Rutte zei het duidelijk aan het slot van de persconferentie, “voor verre reizen geldt [...]

5 mei 2020 - Vandaag 5 mei zijn wij geopend. Graag nodigen wij u uit om langs te komen want zeker in de huidige tijd biedt kamperen als enige vakantie nog de vrijheid in tijden van corona. Wij zien u graag.
Tweede paas gesloten ivm coronavirus

Helaas moeten wij ons jubileum weekend en relatie avond af lassen.

Door de nieuwe ontwikkelingen en adviezen omtrent het coronavirus hebben wij niet anders kunnen beslissen om het jubileum feest voor ons 50 jarige bestaan af te blazen.

Omdat wij weten dat wij niet iedereen tijdig kunnen bereiken en wij al 50 jaar ons best doen niemand in de kou te laten staan, zijn wij het gehele weekend geopend om de gecommuniceerde tijden.

Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
Zondag 11.00 tot 17.00 uur
De feestelijkheden worden versoberd. Zo gaan de verloting, food truck, cocktailbar en workshops niet door. Wel zullen wij zelf, om de besmetting risico voor onze bezoekers te verminderen, zorgen dat u niets te kort komt!

Deze zomer hopen wij u uit te nodigen voor ons jubileum feest in het najaar van 2020. Wij hopen dan dat deze pandemie voorbij is.

Wegens succes geprolongeerd!!

Kom tijdens deze dagen de nieuwste modellen van Kabe, Knaus, Weinsberg, Tabbert en T@B bewonderen in onze showroom. In een feestelijke sfeer kunt u zorgeloos genieten van de geserveerde drankjes en hapjes in combinatie met een flinke dosis vakantie voorpret.

Openingstijden:
Vrijdag 31 januari van 9.00 tot 17.00
Zaterdag 1 februari van 10.00 tot 17.00
Zondag 2 februari van 11.00 tot 17.00 (Koopzondag)

 

kerstsluiting 2019

De dagen worden langer, de Sint rijdt alweer met zijn schimmel over daken. Dan weet je het, de tijd voor winterkamperen breekt aan!

Als je dan s’morgens opstaat en de Sky radio aanzet en wordt alweer ruim kerstmuziek gespeeld ontkom je niet aan het kerst gevoel! De sneeuw lacht je alweer toe! Doordat onze vestiging in Coevorden (Eurotrek Campers) ook een Outdoor winkel heeft (Petstra Kampeer en Ski) met grote ski afdeling kunt u raden hoe wij de sneeuw gaan verkennen…

Vanaf zaterdag 21 december zijn wij dan ook tot en met nieuwjaarsdag gesloten en hopen zo met een mooie afsluiting het nieuwe jaar in de glijden! Dat hopen wij ook voor u! Graag wensen wij u veel gezondheid en kampeervreugde voor 2020.

Tot en met vrijdag 20 december 2019 staat wij natuurlijk voor u klaar en na de kerstsluiting donderdag 2 januari staan we fris en uitgerust voor u klaar!

Terug naar boven